Στις πάστες ελιάς, χρησιμοποιούμε μόνο καρπούς πρώτης επιλογής. Οι πάστες ελιών δημιουργούν υπέροχα ορεκτικά σε κράκερ και τοστ. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σάλτσες και dressings.
Πάστα Αλμάδας
Η μοναδική φρουτώδης γεύση της αλμάδας Χαλκιδικής, την κάνει περιζήτητη από τους λάτρεις της ελιάς. Με την πάστα της δημιουργείτε υπέροχα ορεκτικά, σάλτσες ζυμαρικών και dressings.
Συσκευασία:
Βάζο 225γρ., Δισκάκι 1,5 κιλού
Πάστα Πράσινης Ελιάς με Αμύγδαλα
Ο εξαιρετικός συνδυασμός της φρεσκάδας της πράσινης ελιάς, ποικιλίας Χαλκιδικής, με τη λεπτή γεύση του αμύγδαλου, συμπληρώνεται με λίγο μαϊντανό, σκόρδο και ξίδι.
Συσκευασία:
Βάζο 240 γρ.
Πάστα Ελιάς Καλαμάτας
Η πιο δημοφιλής ελληνική ελιά σε μια μορφή που κερδίζει συνέχεια καταναλωτές. Χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό ή σε καναπεδάκια και σάντουιτς.